Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Storm, Brenda och mer Bowie

2013-08-19

Mitt i fjällträningssäsongen får vi nu den ena efter den andra glada nyheten om hur valparna har det. Storm (Renslingans Bennie) växer med stormfart, både till storlek och in i Jennifer och Thomas hjärtan. Han apporterar redan en kaninfot, sitter och väntar på kommando, springer, hämtar och  lämna tillbaka den.

Ripvingen är dock fortfarande för spännande för att lämna ifrån sig. Finns inget godis i världen som är lika bra som en ripvinge, så jaktlusten är det inget fel på.

Liksom farten, och glädjen att komma till matte och husse när de ropar på honom!

Brenda är nu installerad i sitt nya hem i Sankt Petersburg med Alexander, Alexandra, deras fyra söner, en foxterrier och två labrador retrievers. Hon är en av kullens allra modigaste och blev under färden vän med flygvärdinnor, medpassagerare och beundrare på båda flygplatserna.

Så snart hon var framme blev hon genast vän med sina nya hundkompisar.

För att inte tala om den allra yngste lillhussen!

Efter en lång resa och mycket nytt sover man gott tillsammans med bästisen Daisy och med husse Alexander nära intill.

Vi måste också få berätta lite mer om Bowie. Igår spårade han själv upp fågel och plockade upp den utan tvekan. Helst hade han velat behålla den för sig själv, men kom ändå snart på inkallning, och lämnade ifrån sig den.

Den lite större fasanen var lika kul den också - om inte mer. Det är klart att vi här på Renslingan känner oss mäkta stolta över dessa charmiga och duktiga valpar. Det ska bli spännande att följa deras utveckling!

 

 

Antal kommentarer: 1

2013-08-20 21:04:05 - Viggo/Lotta

:D Vilka bröder och systrar jag har(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)