Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Valparna har flyttat

2019-06-14

Det var en intensiv och härlig sista tid med valparna innan det blev dags för dem att flytta till sina förväntansfulla hem. När de nådde 8 veckors ålder kunde vi konstatera att de verkligen är en helt fantastisk kull, framför allt mentalt. Orädda, nyfikna, stabila, okomplicerade ... vi skulle kunna fortsätta att ösa beröm över dem. 

 

Simma gjorde de allihop, som om de aldrig gjort annat. Vatten var spännande och kul!

 

Och när försommarvärmen plötsligt byttes ut mot ett tjockt lager snö sprang de utan tvekan ut i det och lekte, som om snö varit ett stående inslag i deras liv.

Sedan kom då veckan då allting hände. Efter att de vaccinerats, chipmärkts och fått pass var det dags för dem att förenas med sina ägare.

 

Först iväg var Freya som flyttade med Marlen till Laisvall i Lapplandsfjällen.

 

Dagen efter påbörjade Florine, "Flori", den långa resan hem till Porvoo i Finland tillsammans med Hanna och Timo och deras äldsta dotter.

 

Näst iväg var Fabian, "Floke", som flyttade med Johanna och Jimmy och deras barn till Ekerö utanför Stockholm.

 

Och till sist var det dags att ta farväl av Fleur som flyttade med Siri till Hattfjelldal i Nordland i Norge.

Det är alltid lite känslosamt att vinka av de små, men vi vet ju att vi ses snart igen och att de hamnat i fantastiska hem. Det kommer att bli spännande att följa dem framöver och vi önskar dem alla lycka till!

Men vänta .... det var ju bara fyra. Var de inte fem? Jo ...

 

För Felix är kvar hos oss än. Han stannar tills dess att han fyllt femton veckor och får flytta till Peter och Astrid i Nederländerna. Valprummet är utstädat och han är en accepterad yngre medlem av vår flock. Just nu leker han i köket med Elliot, Belle och Corinne. Det känns som en ynnest att få se honom växa och utvecklas i några veckor till!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)