Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Kallt på Röstberget

2012-12-13

Visst har resten av Sverige redan vinter och snö, men frågan är om det blir så kallt som här i Funäsdalen. Mellan minus 30 och 20 har vi haft de senaste dagarna och hundarna som ju åker fram och tillbaka mellan Mellansverige och Härjedalen älskar att var tillbaka i kylan - och framför allt bland allt det vllda.

Merel har redan försvunnit i skogen efter - ja det vet man ju inte riktigt, men troligtvis var det hare eller rådjur - absolut inte önskvärt för en blivande fågelhund, men egentligen inte helt fel med tanke på att hon är en kontinental fågelhund som förutsätts ha jaktlust för en mängd oliks slags vilt. Det gäller för oss att forma dem som vi vill

Ilse har redan fått lära sig allt detta den hårda vägen, att även om hon gärna skulle vilja vara en harhund så är det inte det vi vill - åtminstone inte för närvarande. Alla spår i skogen är så klart fortfarande lika intressanta, tycker Ilse. Särskilt dem från älg, för att inte tala om dem från lo! Vad man ska följa blir således en lydnasfråga. Supersvårt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)