Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Midsommar i ytterskärgården

2015-06-24

Sedan en tid är vi i Stockholm för att vänja Corinne vid stadsmiljön nu när hon är liten och formbar. Över midsommar blev det miljöträning av ett annat slag: Båtresa följt av härliga dagar på de många och långa klipporna på Huvudskär.

Det var en ovanligt kall och regnig midsommar, men vad gör det när man har så mycket att utforska på denna spännande plats. Längst ute på klipporna invid vattnet går det bra att springa lös en stund ...

Annars är det koppel som gäller för de stora hundarna. Området är naturreservat och just så här års häckar fåglarna och de är många och finns lite varstans.

Corinne hänger på de stora och är med på nästan allt. Här tillsammans med mamma Merel. Likheten är slående, inte sant?

En blöt Ilse som har hämtat leksaken i vattnet - bara för att Corinne snabbt ska ta den.

Corinne tar för övrigt det mesta i munnen som hon hittar ute i naturen. En torkad groda, en död snok, och här: en fågelvinge som hon ryckt loss från ett skrov.

Doppa tassarna gjorde hon gärna, men vattnet i ytterskärgården är bitande kallt (i Stockholms varma vatten har hon faktiskt simmat ett par gånger nu).

De stora hundarna bryr sig inte så mycket om att det är kallt i vattnet. Här Merel som hämtat leksaken och simmar mot en plats där hon kan ta sig upp.

Därefter är det skönt att ha ett varmt hus att komma in i. Utsikten kan man inte klaga över. Som vanligt har Ilse och Merel full koll!

 

Antal kommentarer: 1

2015-06-28 20:49:31 - Eva

Underbara bilder på underbara hundar.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)