Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Valparna växer

2020-05-13

 Det har inte blivit så tätt mellan inläggen här på bloggen, men här kommer en uppdatering. Ni som vill ha tätare rapporter gör bäst i att följa kenneln på Facebook. Där läggs det upp bilder kontinuerligt. Valparna växer och utvecklas, det är verkligen ett härligt gäng! Vid fyra veckor fick de börja komma ut korta stunder i valphagen tillsammans med sin mor.

 Det är en kall vår och snön smälter långsamt, men vi har utnyttjat de solglimtar som varit och lyckats ta ut valparna en eller två gånger varje dag. Från fem veckor fick de börja göra små utflykter på tomten. Här syns Greger och Giselle.

 Då fick de också sina första erfarenheter med riktigt vilt, något som alla tyckte om. Här visar Geoffrey stolt upp sitt byte.

 Gilda var en mästare på att ta fågeln i ett bra grepp.

 

 Vid sex veckors ålder utökade vi utflykterna till kortare promenader tillsammans med deras mor.

 En fördel med att det fortfarande ligger snö är att de får känna på hur det känns att gå på det kalla mjuka underlaget. Här poserar Geoffrey och i bakgrunden syns Gilda och Greger.

 

 Greger sex veckor i ljung.

 

 Och brorsan Gunnar!

 Gerda är en pigg och nyfiken tjej.

 

Giselle!

 

Gilda i full fart!

 

 Mamma Dinie lotsar Gunnar och Gilda över snön. Nu väntar många fler äventyr och vi hoppas att vädret tillåter det. Om två veckor blir det valpbesiktning och därefter börjar valparna flytta till sina permanenta hem. Tiden går så fort när man har valpar. Vi ser fram emot två intensiva och härliga veckor till!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)