Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Välkommen Belle!

2017-05-18

Då var hon äntligen hos oss! I onsdags hämtade vi vårt efterlängtade nytillskott Belle v.'t Wilhoeckske - och ja, hon kommer att bli kallad för Belle - från uppfödare Willeke Loots i södra Nederländerna.

Hon är en fantastisk liten tjej. Glad, nyfiken, orädd och följsam, med ett hälsosamt mått av egen vilja. 

Redan andra dagen i huset i Groningen (norra Nederländerna) där vi kommer att bo i en månad hittade hon spännande saker i gräset. Det finns både fasaner och grodor, för att inte tala om alla sorters änder och vadarfåglar. Det är så mycket landsbygd som det kan bli i ett land stort som Skåne och Småland tillsammans med nästan 17 miljoner invånare.

Belle fann sig snabbt med de andra hundarna. Här leker hon i gräset med Corinne.

Ett par dagar har gått och Belle är redan en del av vår flock.

Merel och Corinne lär och leker och sover gärna sida vid sida med Belle. Som ni ser är Ilse inte med på denna resa utan har fått stanna hemma på semester hos vår vän Lotta.

Om en månad när rabiesvaccinet blir giltigt bär det av hemåt mot Sverige och Ilse, men tills dess njuter vi av försommarvärme och underbara lilla Belle. Redan nu överraskar och glädjer hon oss varenda minut!

Antal kommentarer: 1

2017-05-19 15:31:09 - Evis

Åhh, så trevligt med valp och tillskott i flocken! Lycka till med lilltjejen! :D Vi träffas gärna när ni är åter i Funäs.
Evis & Silva
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)