Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

De första valparna har flyttat

2015-06-08

Så har då de första fyra valparna flyttat till sina nya hem, nästan nio veckor gamla. Alla har verkligen hunnit mogna den här sista veckan - det händer ju som bekant mycket med dem under den här perioden - och det kändes som helt rätt tid för dem att ge sig ut i världen till sina längtande mattar och hussar. Som uppfödare känner vi oss priviligerade att ha fått sådana fantastiska valpköpare och ser nu med spänning fram emot att följa valparna under lång tid framöver.

Celeste har flyttat med matte Wilma, husse Frans och lill-matte Elsa, alla bördiga från Drenthe/Groningen, till Drangedal i Norge. Där har hon redan bekantat sig med familjens katt och gjort sig ordentligt hemmastadd.

Carmel, "Karamell", har rest med matte Karin och hennes två äldre hundar till Kumla där hon tog en runda för att inspektera sitt nya hem, konstaterade att allt var bra och betedde sig därefter helt som vanligt.

Caprice, "Silva", är den av valparna som haft kortast väg till sitt nya hem. Till Ljusdal har hon flyttat tillsammans med matte Evis som hade dottern Ellika med sig. En mer svansviftande överlycklig hund som återser sin blivande matte när hon kommer för att hämta är nog svårt att finna. Värmde våra hjärtan att se!

Sist att flytta denna omgång var sötnosen Cosmo, länge minst i kullen, men numera en av de största. Han reste i morse till sitt nya hem i Umeå tillsammans med matte Malin, husse Krister och deras äldsta dotter. Där hemma väntar ytterligare tre små mattar och hussar förväntansfullt. Det är det som är så härligt med just en drent, att kunna vara efterlängtad som familjehund i en stor barnfamilj OCH som duktig blivande jakthund. Vi hoppas att Cosmo får en lysande framtid som tjädrarnas skräck. Att barnen kommer att älska honom - och han dem - vet vi ju!

I slutet av veckan börjar de övriga fem att lämna oss en efter en. Tack alla ni fantastiska valpköpare som öppnar er famn och ert hem!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)