Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Nu har alla nio valparna flyttat!

2015-06-14

Idag blev de sista valparna hämtade av sina mattar och hussar. En av de viktigaste delarna i att föda upp hundar är att hitta bra och rätt hem till dem alla och där känner vi oss väldigt lyckligt lottade. Visst har vi varit nöjda med att denna stora kull om tio varit så harmonisk, samspelt och jämn vad gäller temperament, men att de fått komma till dessa underbara hem slår faktiskt allt. Tack alla ni som velat dela era liv med våra älsklingar!

Chandra flyttade till Fevik i södra Norge tillsammans med Ingela och Bent.

Conrad blir skåning i Ystad hos Eva och Niklas, sönerna Axel och Calle och "stor-drenten" Sammie.

Conrad, nu kallad "Marley", har flyttat till Asker i Norge med matte Nina, ung-matte Camilla och "stor-drenten" Wesley.

Även Chester blir skåning, närmare bestämt i Marieholm. Han reste i morse med Karin, Krister och lillmatte Sofia. Därhemma väntar ännu en liten matte, Alice, och "stor-drenten" Arko.

Sist, men inte minst, jaktprinsess-aspiranten och "pippilottan" Cleo, som flyttade till Karlskoga idag tillsammans med Johan, Åsa och sonen Erik. Med och hämtade var även "stor-drenten" Lovis, 9 år.

Tack än en gång alla ni fantastiska valpköpare. Vi ser fram emot att följa valparna under lång tid och att dela många spännande minnen och upplevelser med er när vi gör saker tillsammans med våra hundar!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)