Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Träning på Gotland

2017-11-04

Det går lång tid mellan blogginläggen, mycket pga. att facebook nu är det som de flesta använder. Titta gäna på vår kennelsida där: "Renslingans kennel" för mer uppdaterad information.

I veckan var vi på Gotland och tränade två dagar i drentklubbens regi. Corinne (i rosa) och Belle (i gult) var de som fick springa loss, även om även Merel och Millie var med.

Belle hade bara varit på fält ett par gånger innan, och detta var första gången som det var regelrätt träning i reviering och sök. Hon överraskade alla med sin fart och intensitet och visade faktiskt att vår träning på fjäll och i skog gett resultat. Där har hon funnit fågel och vet vad det går ut på, det vill säga, släpper man henne på fält så jagar hon. Dessutom nyttjar hon vinden klokt, blir det sedan ett och annat ungdomliga fel är det bara naturligt. Hon är trots allt nyss fyllda 8 månader.

Här syns Belle  blicka ut över fälten inför dagens sista släpp.

Corinne var också med och tränade, men hade innan vi reste till Gotland gått in i löp. Efter två dagar där bar det av mot Nederländerna och nu väntar vi på att hon ska förenas med sin tilltänkte Quibus. Går allt som vi hoppas blir det en fin kull med drentar hos oss på Renslingan strax efter nyår!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)