Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Lata dagar

2012-03-31

Vintern är tillbaka med minusgrader och ett tunt lager nysnö. Vi som är vana vid mycket uteliv och motion får nu nöja oss med lagom promenader, som den idag kring sjön nere i byn. Ilse är inte längre sitt vanliga ivriga jag, utan tycks ha ställt om frekvensen en aning i och med att dräktigheten passerat vecka sex.

Där hemma blev påskriset en välkommen nyupptäckt.

Så intressant att man var tvungen att ställa sig på bakbenen en stund. Röra vid de målade äggen vågade dock inte Ilse efter förra årets "äggmassaker", då flera föll i golvet och gick sönder, vilket så klart orsakade en massa "fy".

Annars provligger Ilse gärna valplådan som har ställts fram. Hon bär dit sitt gossedjur och ligger en stund och myser. Tanken är att hon i god tid ska vänja sig vid att det är en bra plats att vara, både för henne och för valparna.

En annan ny sak de senaste dagarna är att Ilse börjat bära runt på pinnar när vi är ute och går. Efter en stund lägger hon sig gärna ned och biter sönder dem i små små bitar. Det här beteendet hade hon som valp och unghund, men har nu inte gjort det på flera år. Kan det vara så att hon återgår till valpbeteendet för att snart kunna visa hur man gör för sina små?

Antal kommentarer: 1

2012-04-01 22:35:06 - Lars, larsrodsjo@hotmail.com

Godt å se hun har det bra :)
Gøy å se hvordan hun forbreder seg :)

Lars og May
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)