Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Framgångar för Renslingor i helgen

2018-05-14

I helgen ramlade de glada nyheterna in en efter en.

Renslingans Chester var på utställning i Roskilde, Danmark, där han blev BIR med CACIB och CERT två dagar i rad. Det innebar att han redan den första dagen blev DK UCH. Matte kan därmed ansöka om tre championat till: NORD UCH och de internationella championaten  C.I.E. och C.I.B. Han får alltså sex utställningschampionat, förutom sin jaktmeritering i öppen klass!

Renslingans Cleo var på träningsläger med weimaranerklubben, och förutom att imponera på de grå, passade husse och hon på att gå ett viltspårsprov. Det resulterade i ett 1:a pris i öppen klass, vilket betyder att hon nu kan titulera sig svensk viltspårschampion, SE VCH!

Halvsyster Renslingans Dinie var på samma läger och fick även hon gå ett prov med samma fina resultat: 1:a pris i öppen klass!

Själva sitter vi hemma vid valplådan och myser, både över de små som nu lite vingligt börjar ställa sig upp på ostadiga  ben och ta sina första stapplande steg, och över nyheterna om deras halvsyskons framgångar ute i världen. Hurra hurra för er!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)