Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Rapport från Ryssland

2015-01-11

Det är alltid lika roligt att få rapporter om hur det går för valparna, särskilt när det följer med en mängd bilder. Här är det senaste från Brenda som bor i Sankt Petersburg:

Brenda och unge Fedor är nästan jämngamla och visst syns det att de vuxit upp tillsammans!

Brenda, Fedor och familjens fox-terrier gör det mesta tillsammans.

Nog är de ett skönt gäng!

Brenda och husse Alexander har jobbat hårt tillsammans under hösten. Mycket tid har lagts på att Brenda ska bli duktig på sitt arbete och träning ger som bekant färdighet: Redan vid 1,5-års ålder är Brenda en duktig fågelhund som fungerar utmärkt på den typ av praktisk fågeljakt som bedrivs i Ryssland - nämligen på allehanda mindre fältfåglar, många som inte är jaktbara här hos oss.

Mycket fågel har det blivit att ta med sig hem. Här tre av dessa innan de läggs på tallriken.

Brenda är inte bara duktig - hon är snygg också. Många utställningar har det blivit under året. Här på världsutställningen i Helsingfors. Brenda (till höger) tillsammans med pappa Bart (mitten) och halvbror Makker fan't Suydevelt (Rudy), även kullbror med Merel.

Överallt har hon fått fina resultat och vid European Winner utställningen i Tjeckien blev hon andra bästa tik. Halvbror Rudy, ett år äldre, tog hem den fina titeln EU W-14. Nu håller vi tummarna att det snart blir Brendas tur. Men mest av allt glädjer vi oss ändå åt att hon blivit en sådan duktig fågelhund. Och naturligtvis att hon kommer så fint överens med alla i familjen, både stora och små, tvåbenta och fyrbenta. Vi ser med spänning fram emot att följa Brendas fortsatta utveckling och hoppas kunna ge rapporter om det här många gånger till!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)