Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Tre blev en

2012-04-19

Det är med stor sorg, men trots allt glädje inför den lilla krabat som blev, som vi nu får försöka  lämna detta/dessa mardrömsdygn bakom oss. Under en lång och utdragen förlossning föddes först en liten pigg hane för att sedan med lång tid emellan - och efter att jourveterinären inte kunnat komma hela vägen till Funäsdalen i tid - följas av två dödfödda syskon, en tik och en hane. Båda var stora och från början tillsynes välmående och en förklaring till det som skedde kan möjligen vara bitvis otillräckligt och ojämnt värkarbete, kanske på grund av den för rasen relativt lilla kullen, men sanningen är att ingen riktigt vet. Kvar med oss och Ilse finns nu en underbar liten pojkdrent som vi har kallat Arko, och för Arkos skull - och Ilses - vill vi dela med oss av den lycka som trots allt finns mellan son och mor.

Antal kommentarer: 4

2012-04-19 08:13:16 - Lotta/Levis, 052074522@telia.com

Oj, vad ledsen jag blev för er och Ilses skull!! Såå tråkigt när man inte har en bra förklaring, men visst kan det vara det långa värkarbetet som gjort att valparna inte orkade, så är det ju för oss människor.
Hoppas Ilse mår bra efter sin pärs...
Ta nu väl hand om Ilse och lille Arko som ser ut att vara en pigg och stark krabat!!
Tänker på er(heart)

2012-04-19 17:21:33 - Karin, karin.ramstrom1@gmail.com

Grattis till lille Arko, men oj vad ledsamt med de andra båda. Ta väl hand om er alla. Hälsningar Karin m familj(heart)

2012-04-19 22:22:34 - Lars, Larsrodsjo@hotmail.com

Der var leit å gøre :( lykke til med Arko :)
May og Lars

2012-04-20 13:56:56 - Lisa Manfredsson, lisa@tallmora.se, www.tallmora.se

Tittar in först nu och ser vad som hänt :(. Skönt att Ilse i alla fall fick behålla en valp (heart) och Arko blir säkert väl omhuldad av sin mor och övriga familjen (inlove).
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)