Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Sol, bad och ripa

2015-06-10

En sen vår betyder att det ibland är nollgradigt om mornarna ända in i juni. Tack och lov värmer solen upp under dagen och då passar vi på att ta bilen ner till sjön med de sex kvarvarande valparna.

Ilse och Merel hjälps åt att hålla reda på de små.

Alla är de nyfikna på vatten och har inga som helst problem att gå i trots att det är kallt - särskilt som det plötsligt ligger en fågel där ute.

Cornelis är så ivrig att han springer rakt ut tills han inte bottnar - då börjar han simma i stället  utan att tänka sig för.

Chester är inte sämre han och även om han inte har samma fart blir det några simtag för honom med.

Cleo traskar runt med vatten upp till bogen gång på gång.

Men det är klart, alla vill ju ha det eftertraktade bytet, så är det bara.

Senare på dagen när alla torkat och sovit en stund blir de presenterade för en ripa som vi har kvar från i vintras. En given succé. Titta bara på Corinne vad stolt hon är!

För att inte tala om Cornelis!

Och Conrad!

Cleo!

Och Chandra! Det är bara Chester som inte är med och bär, för när det blir hans tur sover han redan sött, trött som han antagligen är efter allt badande på morgonen. Snart sveper svarta moln in över Röstberget, solen försvinner och himlen öppnar sig för nästa ösande regnskur. Så har det varit nu hela denna kalla vår - det gäller verkligen att passa på!

Antal kommentarer: 1

2015-06-12 22:05:18 - Nina , Ninagjelsneshaug@gmail.com

Så herlig de har det! Vi som skal hente valper er sååå heldige som har oppdretter som jobber så mye og så bra med sine valper. Ett fantastisk grunnlag å jobbe videre med (flower) Vi gleder oss til å hente Cornelis i morgen (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)